Marketing Week - Eλένη Κοκοσάλη, www.neakriti.gr: «Η Περιφέρεια έχει ξεχωριστή δυναμική, δεν έχει τοπικά σύνορα»

Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Media

Eλένη Κοκοσάλη, www.neakriti.gr: «Η Περιφέρεια έχει ξεχωριστή δυναμική, δεν έχει τοπικά σύνορα»

18 Απριλίου 2018 | 09:51 Γράφει η Ευγενία  Κουτήφαρη Topics: Sites / Portals

Το 2018 είναι μια χρονιά «σταθμός» για το site www.neakriti.gr, το οποίο αναβαθμίστηκε, τόσο ως προς την εικόνα του, όσο και ως προς τις τεχνολογίες που χρησιμοποιεί. Τα περιφερειακά Μέσα συνεχίζουν να αποδεικνύουν τη δυναμική τους και να κάνουν αισθητή την παρουσία τους σε κοινό και διαφημιζόμενους.

Τι προσφέρει μια τέτοια ανανέωση σε ένα ειδησεογραφικό site; Ποια είναι η διαφημιστική δυναμική ενός περιφερειακού Μέσου; Με ποιους τρόπους μπορεί ένα Μέσο της Περιφέρειας να αυξήσει κοινό και διαφημιστικά έσοδα; Απαντήσεις στα παραπάνω δίνει η Eλένη Κοκοσάλη, Εμπορική Διευθύντρια ομίλου Κρήτη TV, Radio 9.84FM, Νέα Κρήτη, www.neakriti.gr.

MW:Μιλήστε μας λίγο για την ανανέωση του neakriti.gr. Τι ακριβώς περιλαμβάνει;
Eλένη Κοκοσάλη:
Η ανανέωση είναι κομμάτι της φιλοσοφίας και της πορείας του ομίλου μας και αφορά όλα μας τα Μέσα. Με αυτήν την αρχή προχωρήσαμε και στην ανανέωση του neakriti.gr. Επιλέξαμε μια κορυφαία εταιρεία στον χώρο, την ΑΤCOM, για να αναβαθμίσουμε τo UI, UE, τη συνολική πλοήγηση του χρήστη. Ανανεώσαμε την εικόνα μας – αλλαγή στο λογότυπο, στην εμφάνιση – , δημιουργήσαμε ένα εργαλείο, γρήγορο, εύχρηστο και ευχάριστο στην πλοήγηση που απευθύνεται σε όλους τους χρήστες ανεξαρτήτου ηλικίας.

Ποιος ο στόχος και οι προσδοκίες σας από την κίνηση αυτή;
Βασιστήκαμε στην ανάγκη του χρήστη για μία ακόμη πιο άμεση ενημέρωση, αλλά και στην ανάγκη για mobile first campaigns: είμαστε στο πλευρό του χρήστη κάθε στιγμή από κάθε οθόνη! To neakriti.gr είναι ένα site ειδησεογραφικού περιεχομένου / αρθρογραφίας με ενιαίο σχεδιασμό για Web και mobile περιβάλλον, με responsive design για mobile έκδοση website. Θέλουμε να απολαμβάνουν οι χρήστες την εμπειρία της ενημέρωσης με την άνεση της πρόσβασης από όποιο μέσο τους βολεύει: από τον υπολογιστή, το κινητό, το tablet, και μέσω των apps για android ή IOS συσκευές. Αυτό που μας εμπνέει είναι να κερδίζουμε και να διατηρούμε την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση του κοινού.

Ποια θα λέγατε ότι είναι η διαφημιστική δυναμική ενός περιφερειακού Μέσου όπως το δικό σας; Τι έχει να προσφέρει το neakriti.gr στους διαφημιζόμενους;
Η Περιφέρεια έχει ξεχωριστή δυναμική, δεν έχει περιορισμούς και τοπικά σύνορα. Μιλάμε για τη Κρήτη, έναν ευλογημένο τόπο, από τους σημαντικότερους πυλώνες της ελληνικής οικονομίας. Διαθέτει ισχυρή οικονομία και νέες επενδύσεις, που την καθιστά πρωτοπόρο σε πολλούς τομείς με τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης. Με ακαδημαϊκό δυναμικό που επιδεικνύει σημαντικότατο επιστημονικό και τεχνολογικό έργο. Η Κρήτη κυριαρχεί, επίσης, στον τουρισμό αλλά και τον πρωτογενή τομέα. Μέσα από τον ισχυρότερο κρητικό όμιλο ενημέρωσης με πυρήνα την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, ο διαφημιζόμενος καταφέρνει να στοχεύσει σε μία αγορά – κοινό με ισχυρή αγοραστική δύναμη και… άποψη!

Σε γενικότερο επίπεδο, με ποιες κινήσεις πιστεύετε ότι τα περιφερειακά Μέσα μπορούν να αυξήσουν το κοινό τους, αλλά και τα διαφημιστικά τους έσοδα;
Η απάντηση είναι η ποιότητα και η αξιοπιστία των Μέσων μας. Δεν αντιμετωπίζουμε τους συνεργάτες μας σαν διαφημιζόμενους, αλλά σαν συνεργάτες. Έχουμε δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης. Με αυτές τις αρχές λειτουργίας, με υψηλού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό και με οικονομικές δυνατότητες να υποστηρίξεις νέες τεχνολογίες, με το να εμπλουτίζεις και να ανανεώνεις τα Μέσα, θα έχεις την προσδοκώμενη απήχηση. Χρειάζεται σεβασμός στο κοινό, στον πολίτη και στον διαφημιζόμενο πελάτη, χρειάζεται συνέπεια και υπομονή και σχέσεις εμπιστοσύνης. Ο όμιλός μας είναι ένα ολοκληρωμένο συγκρότημα μέσων μαζικής ενημέρωσης, ένα επικοινωνιακό δίκτυο που στο επίκεντρό του είναι η κοινωνία των ανθρώπων, οι σχέσεις τους και οι ανάγκες τους.

Marketing Week (T. 1536)
Έχετε άποψη;
Ο σχολιασμός των άρθρων προϋποθέτει την Είσοδο σας στο Marketing Week Online.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

Προτεινόμενες ειδήσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Industries

Τρόφιμα - Ποτά

International

Τηλεπικοινωνίες

Πολιτισμός / Ψυχαγωγία

Δημόσιος Τομέας

Retail

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778