Marketing Week - Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει;

Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Media

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει;

22 Μαΐου 2012 | 17:18 Γράφει ο Θαλής  Κουτούπης Topics: Θεσμικά

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει;

Εγκληματικός Λαϊκισμός: «Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. έχει πει ότι η επιλογή του είναι μέσα στο ευρώ. Θα προβούμε και σε δημόσιο έλεγχο των τραπεζών. Επομένως με τον δημόσιο έλεγχο θα εγγυηθούμε καταθέσεις και θα έχουμε χρήματα για την ανάπτυξη. Και το τρίτο, άμεση κατανομή του πλούτου για να έχουμε ανάπτυξη και να δώσουμε μισθούς και συντάξεις που πρέπει να αποκατασταθούν» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στη Β΄ Αθηνών Δημήτρης Στρατούλης.

«Οι τράπεζες έχουν, ήδη, 165 δισ. σε καταθέσεις των ελλήνων πολιτών. Αυτές είναι δικές μας, όχι των τραπεζών» είπε ο κ. Δ. Στρατούλης και αποκάλυψε ότι: «Με άμεσο δημόσιο έλεγχο των τραπεζών εγγυόμαστε τις καταθέσεις των πολιτών και χρησιμοποιούμε αυτά τα χρήματα για ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας». Αποτελεί πραγματικό θαύμα, το ότι δεν έτρεξε ο κόσμος να αδειάσει τα ταμεία των τραπεζών, όταν μάλιστα και ο κ. Γλέζος «έταξε» στους ομοϊδεάτες του «δήμευση» των ιδιωτικών καταθέσεων! Ανίερα εγκληματικά λαϊκίστικα παιχνίδια!

«Δεν μπορεί να έχει γνώμη όποιος δεν έχει γνώση»! Πλάτων, Έλληνας φιλόσοφος (427-348 π.Χ.)

ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ
Τα τελευταία δύο χρόνια αυτοκτονούν, κατά μέσο όρο, τρεις Έλληνες την ημέρα! Την τελευταία εβδομάδα αποφασίσαμε να αυτοκτονήσουμε ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι!

Ο ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ 19%
Κοινότοπο το λογοπαίγνιο που θα χρησιμοποιήσω, αλλά ταιριάζει γάντι στην περίπτωση! Τόσο ο Γιωργάκης όσο και ο Αντωνάκης πήραν στα χέρια τους αξιόμαχα κόμματα και τα κατάντησαν αξιολύπητα αποκόμματα. Κι αν ο πρώτος έχει ίσως κάποιες δικαιολογίες, ο δεύτερος δεν έχει καμία. Επέλεγε αιφνιδιαστικά εντελώς αντιφατικές στρατηγικές επιλογές. Προχώρησε σε αλαζονικές διαγραφές στελεχών. Εξεβίασε και δυστυχώς πέτυχε τη διεξαγωγή άκαιρων και επικίνδυνων, όπως αποδείχθηκε, εκλογών.

Χωρίς την παραμικρή επαφή με την πραγματικότητα, επεδίωξε «αυτοδυναμία». Τραγική και ασυγχώρητη συγκομιδή λαθών για έναν Αρχηγό, μόλις μέσα σε δύο χρόνια, που κι ένα μόνο από αυτά ήταν ικανό να συρρικνώσει τη ΝΔ. Θα μιλήσουν ίσως κάποιοι για «κακούς συμβούλους». Μα τους συμβούλους ο ηγέτης τούς επιλέγει και αυτός τελικά ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ! Προφητική αποδείχθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη, όταν τον κατηγόρησε ότι μεθοδεύει μια «Μικρή Νέα Δημοκρατία»! Ε, πιο μικρή δεν γινόταν! 

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΤΡΟΪΚΑ
Τα μέλη της πραγματικής καταστροφικής Τρόικας είναι οι κύριοι Αντώνης Σαμαράς, Αλέξης Τσίπρας και Ευάγγελος Βενιζέλος! Ο πρώτος εξεβίασε πρόωρες εκλογές, που ήταν και αποδείχθηκαν άκαιρες κι επικίνδυνες, για να γίνει πρωθυπουργός! Την ώρα που καιγόταν το σπίτι μας, αντί να πιάσει μαζί με τους υπόλοιπους την κάνουλα, ήθελε ντε και καλά να γίνει Αρχιπυραγός! Ο δεύτερος, άπειρος, άπυρος και φιλόδοξος, έριξε βενζίνη στη φωτιά, για να διασφαλίσει την πλήρη καταστροφή του σπιτιού, ώστε να κερδίσει μερικές ψήφους οργής παραπάνω!

Ο τρίτος, αν και έμπειρος και έμπυρος, κάθισε μέσα στο πυροσβεστικό όχημα, παρακολουθώντας τους άλλους δύο με σαρδόνιο χαμόγελο, ελπίζοντας ότι τα εγκληματικά λάθη τους θα διέγραφαν τα δικά του, ώστε να τσιμπήσει κι αυτός μερικές ψήφους παραπάνω. Αυτοί, οι προηγούμενοι και οι επόμενοι είναι οι ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ, όχι οι ξένοι, όχι η Τρόικα, την οποία χρησιμοποιούν ως άλλοθι.

ΟΙ ΓΕΝΝΗΤΟΡΕΣ ΤΗΣ Χ.Α.
Τη μεγάλη, την τεράστια ευθύνη για την έκρηξη της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής φέρει ολόκληρο ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ το πολιτικό προσωπικό. Οι κυβερνήσεις δεν έκαναν τίποτα για να ελέγξουν αποτελεσματικά την εγκληματικότητα, την ανομία και να εφαρμόσουν ένα συγκροτημένο μεταναστευτικό σχέδιο, διαφυλάσσοντας τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων, αλλά και των μεταναστών. Και οι αριστερές αντιπολιτεύσεις συνέβαλαν όσο μπορούσαν, αμέσως ή εμμέσως, στη διάλυση του κέντρου της πρωτεύουσας, με συνεχείς διαδηλώσεις και αποκλεισμούς, προσφέροντας ευκαιρίες και χώρο στους κουκουλοφόρους, για να καταστρέψουν, να κάψουν και να σκοτώσουν, «νομιμοποιώντας» τη βία!

Και παράλληλα «προσκαλούσαν» ουσιαστικά με τις δηλώσεις τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. Το τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, λάθος της Πολιτείας ήταν ότι κράτησε τη Χρυσή Αυγή στο σκοτάδι της δημοσιότητας, επιτρέποντας στην επιδέξια προπαγάνδα της να την παρουσιάζει περίπου ως πατριώτη Ρομπέν των Δασών! Είναι βέβαιο ότι, αν την είχαν αφήσει να «εκτεθεί» στα μέσα ενημέρωσης, θα ήταν πολύ λιγότεροι οι οπαδοί-ψηφοφόροι της,
ΑΝ είχε κάποιους!

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ
Είναι 10.15 το πρωί της Δευτέρας, 14.5.12. Για άλλη μια φορά το πολιτικό προσωπικό επέδειξε μικροκομματικό καιροσκοπισμό και εγκληματική ανευθυνότητα. Με βασικότερο υπεύθυνο τον κ. Αλέξη Τσίπρα και με έναν Φώτη Κουβέλη να μην αντέχουν οι ώμοι του το βάρος που του απόθεσε η ιστορία, οδηγούμαστε σε νέες εκλογές και κατά 99% σε νέα ακυβερνησία! Αυτό στο ποινικό δίκαιο λέγεται «προμελετημένο, κατά συρροή έγκλημα»! Εύχομαι, χωρίς να το ελπίζω, ότι ο λαός δεν θα ψηφίσει και πάλι αυτοκτονικά!

Αυτά τα σχόλια γράφηκαν 7-14 Μαΐου 2012

Marketing Week (T. 1387)
Έχετε άποψη;
Ο σχολιασμός των άρθρων προϋποθέτει την Είσοδο σας στο Marketing Week Online.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

Προτεινόμενες ειδήσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Industries

Τρόφιμα - Ποτά

International

Τηλεπικοινωνίες

Πολιτισμός / Ψυχαγωγία

Δημόσιος Τομέας

Retail

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778