Η εταιρεία συμμετείχε ξανά στη HORECA
Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης συμμετείχε για 8η συνεχή χρονιά στη διεθνή έκθεση HORECA, παρουσιάζοντας την ευρεία γκάμα των προϊόντων της.

Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να γευτούν όλες τις μπίρες της εταιρείας, αλλά και να συζητήσουν με τα στελέχη της για τα εμπορικά πλάνα της τρέχουσας χρονιάς. Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες γεύτηκαν τις εζα Premium Pilsener, εζα Fine Lager, εζα Alcohol Free, Pils Hellas, Blue island, Odyssey White, Odyssey Red και Odyssey Dark Brune. Ακόμη, με αφορμή την έναρξη του Προγράμματος της Διττής Εκπαίδευσης για Ζυθοποιούς – Βυνοποιούς τον επικείμενο Ιούνιο, στο περίπτερο υπήρχε ειδικό info point για την άμεση ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

Μέχρι στιγμής, δεκάδες νέοι έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για το πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση για την ειδικότητα του ζυθοποιού – βυνοποιού στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης. Ο Αθανάσιος Συριανός, Προέδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, δήλωσε: «Όλοι εμείς, στην Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, με πάθος και μεράκι για την μπίρα, καταφέρνουμε καθημερινά να πετυχαίνουμε τους στόχους μας και να θέτουμε ακόμη υψηλότερους για την επόμενη ημέρα. Ένας από αυτούς είναι το καινοτόμο πρόγραμμα διττής εκπαίδευσης το οποίο ξεκινά το φετινό Ιούνιο και ευελπιστούμε να αποτελέσει σημαντικό πυλώνα ανάπτυξης για την ελληνική ζυθοποιία στο σύνολό της».