Marketing Week - Christian Stegmaier, Adidas :«Στόχος μας, να φέρουμε περισσότερους ανθρώπους κοντά στον αθλητισμό»

Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Marketing

Christian Stegmaier, Adidas :«Στόχος μας, να φέρουμε περισσότερους ανθρώπους κοντά στον αθλητισμό»

11 Απριλίου 2018 | 09:10 Γράφει η Ευγενία  Κουτήφαρη Topics: Sports,Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

Το 2017, η adidas «άνοιξε» τις πόρτες του adidas Loft, στο adidas Runbase, προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες για οποιαδήποτε εταιρική δραστηριότητα, προωθώντας παράλληλα τον αθλητισμό και τον υγιεινό τρόπο ζωής. Επιδίωξη της εταιρείας είναι να έχει άμεσο, πραγματικό αντίκτυπο στην κοινωνία και στη ζωή των ανθρώπων, διασφαλίζοντας ότι ο αθλητισμός θα αποτελεί βασικό κομμάτι της καθημερινότητας όλων.

Ο  Christian Stegmaier, General Manager South East Europe της adidas, μίλησε στο Marketing Week για τους adidas Runners και το adidas Runbase, καθώς και για τις δυνατότητες που προσφέρει ο συγκεκριμένος χώρος για εταιρικές εκδηλώσεις.

MW: Mιλήστε μας λίγο για το adidas Runbase.
Christian Stegmaier:
Το adidas Runbase είναι ένας πρωτοποριακός χώρος με μοναδικό design και αισθητική στο κέντρο της Αθήνας (Πετμεζά & Φαλήρου 16, Κουκάκι), που προσεγγίζει ολιστικά το τρέξιμο και φέρνει την άθληση, την υγεία και την ευεξία στο προσκήνιο. Το adidas Runbase είναι, ακόμη, το σπίτι των adidas Runners Athens, αποτελώντας το στέκι για τα μέλη του μεγαλύτερου running community στην Ελλάδα, αλλά και την αφετηρία και τον τερματικό σταθμό για τις προπονήσεις της ομάδας.

Ποιοι είναι οι adidas Runners Athens;
Οι adidas Runners είναι μια παγκόσμια running κοινότητα που ενώνει ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο και τους βοηθά να μοιραστούν το πάθος τους για το τρέξιμο με τους άλλους. Το community των adidas Runners έχει να κάνει με την απόδοση, την επίτευξη προσωπικών στόχων και την ώθηση των δρομέων σε ένα άλλο επίπεδο. Έχει να κάνει όμως και με τη συμμετοχή σε ένα γκρουπ κοινώς σκεπτόμενων ανθρώπων. Έχει να κάνει με τη διασκέδαση, την καλοπέραση και τoν εορτασμό της επιτυχίας με εκείνους που μοιράζονται αυτό το ταξίδι.

Από πότε υπάρχουν οι adidas Runners Athens;
Οι adidas Runners Athens ξεκίνησαν το ταξίδι τους στις 4 Ιουλίου 2016 και από τότε, έχουν καταφέρει να γίνουν το μεγαλύτερο running community στην Ελλάδα, αριθμώντας πάνω από 18.000 συνολικές συμμετοχές και 3.000 μέλη. Η κοινότητα ξεκίνησε να προπονείται στον «Φωκιανό», όπου συνέχισε να συναντιέται μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου 2016. Στις 16 Νοεμβρίου, ο σπουδαίος Haile Gebrselassie εγκαινίασε το adidas Runbase που έγινε το μόνιμο σημείο συνάντησης των adidas Runners Athens.

Και τι ακριβώς κάνουν οι adidas Runners; Σε τι διαφέρουν από μια τυπική δρομική ομάδα;
Αρχικά, οι adidas Runners Athens είναι η μοναδική δρομική ομάδα στην Ελλάδα που δημιούργησε έναν χώρο αποκλειστικά για δρομείς και αυτό είναι κάτι που μας διαφοροποιεί από τις υπόλοιπες ομάδες. Επίσης, η δουλειά που γίνεται είναι απολύτως επαγγελματική και ολιστική, καθώς διαθέτουμε μια μεγάλη ομάδα ειδικών που αποτελείται από δύο Captains, έξι Running Coaches, τέσσερις Strength Coaches, έναν Medical Coach και μία Nutrition Coach, ενώ υπάρχουν επίσης προπονήσεις για δρομείς όλων των επιπέδων, είτε είναι τελείως αρχάριοι, είτε επαγγελματίες αθλητές. Τέλος, οι adidas Runners Athens διοργανώνουν κάθε μήνα special events για να σπάνε τη δρομική ρουτίνα των μελών τους και να τους προσφέρουν συναρπαστικές εμπειρίες.

Όπως αναφέρατε, το adidas Runbase είναι το σπίτι των adidas Runners Athens. Ωστόσο, τώρα ανοίγει τις πόρτες του και στον εταιρικό κόσμο. Πώς πήρατε αυτή την απόφαση;
Με έμπνευση από το βασικό motto του brand ότι μέσα από τον αθλητισμό μπορούμε να αλλάξουμε τη ζωή των ανθρώπων προς το καλύτερο, η adidas επιδιώκει να έχει άμεσο, πραγματικό αντίκτυπο στην κοινωνία και στη ζωή των ανθρώπων, διασφαλίζοντας ότι ο αθλητισμός θα αποτελεί βασικό κομμάτι της καθημερινότητας όλων. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο, τον Δεκέμβριο του 2017, εγκαινιάσαμε το adidas Loft στον 4ο όροφο του adidas Runbase για να φέρει το σπίτι των adidas Runners Athens πιο κοντά στον εταιρικό κόσμο. Το adidas Loft εξυπηρετεί τις ανάγκες για οποιαδήποτε εταιρική δραστηριότητα, όπως meetings, παρουσιάσεις κ.ά., δίνοντας την ευκαιρία στις εταιρείες να μετατρέψουν ένα απλό meeting σε μια μοναδική εμπειρία.

Τι είδους events μπορεί να φιλοξενήσει το adidas Runbase;
Το adidas Runbase μπορεί να φιλοξενήσει events κάθε τύπου, καθώς οι χώροι του μπορούν εύκολα να διαμορφωθούν ανάλογα την περίσταση, ικανοποιώντας κάθε ζήτηση. Είναι ιδανικό για εταιρικά meetings που μπορούν να ακολουθηθούν από μία προπόνηση ή ένα υγιεινό γεύμα, για team building events, λανσαρίσματα προϊόντων, αλλά και πολιτιστικά και εκπαιδευτικά events.

Ποιο είναι το όραμά σας για το adidas Runbase;
Η adidas επιδιώκει να κάνει την πεποίθησή μας «Through Sport, we Have The Power to Change Lives» πραγματικότητα και μέσα από το adidas Runbase, έναν χώρο που φέρνει στη ζωή τις αξίες και τη φιλοσοφία της εταιρείας, στοχεύουμε να φέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους κοντά στον αθλητισμό και να προσφέρουμε στην κοινωνία της Αθήνας. Μέρος των εσόδων που προκύπτουν από τις δραστηριότητες στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, θα επανεπενδύεται στην κοινωνία, δημιουργώντας χώρους άθλησης, ανακαινίζοντας γήπεδα και προσφέροντας τις εγκαταστάσεις του adidas Runbase σε σχολεία και άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα και οργανισμούς για εκπαιδευτικούς σκοπούς γύρω από τον αθλητισμό, φέρνοντας την άθληση, την υγεία και την ευεξία στο προσκήνιο.

Marketing Week (T. 1536)
Έχετε άποψη;
Ο σχολιασμός των άρθρων προϋποθέτει την Είσοδο σας στο Marketing Week Online.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

Προτεινόμενες ειδήσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Industries

Τρόφιμα - Ποτά

International

Τηλεπικοινωνίες

Πολιτισμός / Ψυχαγωγία

Δημόσιος Τομέας

Retail

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778