Διανομή στην ελληνική αγορά της άνυδρης ζάχαρης άχνης Dolomiti
Η συνεργασία της Optima Pastry με την ιταλική εταιρεία Laped, η οποία εξειδικεύεται στην παραγωγή ζαχαρόπαστας και προϊόντων ζάχαρης, επεκτείνεται.

Η Optima Pastry διανέμει πλέον κατ’ αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά την άνυδρη ζάχαρη άχνη Dolomiti, κατοχυρωμένη πατέντα της Laped. Η Dolomiti είναι λευκή, άνυδρη ζάχαρη που χρησιμοποιείται στο πασπάλισμα των προϊόντων ζαχαροπλαστικής. Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματά της είναι ότι δεν απορροφά την υγρασία και παραμένει πάντα λευκή και μαλακή, ενώ είναι απαλλαγμένη από χρωστικές ουσίες και πρόσθετα χημικά. Χάρη στην ειδική διαδικασία παραγωγής της, η οποία παρέχει μικρο-ενθυλάκωση με υδρογονωμένα φυτικά λίπη, η Dolomiti είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στην υγρασία.