Marketing Week - Η τέχνη του επαγγελματικού γεύματος | Robin Jay

Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018

Είσοδος Χρήστη

Για να δείτε το πλήρες άρθρο πρέπει να είστε μέλος του Marketing Week Online. Γραφτείτε σήμερα ΔΩΡΕΑΝ και αποκτήστε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Marketing

Η τέχνη του επαγγελματικού γεύματος | Robin Jay

17 Σεπτεμβρίου 2008 | 10:58 Γράφει ο Μάνος  Γαιτάνος Topics: Human Resources,Βιβλία Συγγραφέας: Robin Jay

Η τέχνη του επαγγελματικού γεύματος | Robin Jay

Τι σημαίνει επαγγελματικό γεύμα; «Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δημιουργήσετε ένα ισχυρό δεσμό με τους πελάτες σας, είναι να τους κάνετε το τραπέζι» τονίζει η Robin Jay.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Special Report

Δημητριακά: Απαιτητικοί και on-the-go οι καταναλωτές

Τα brands δημητριακών συνιστούν βασικό συστατικό διατροφής για όλες τις ομάδες και κατηγορίες καταναλωτών. Παράλληλα, όμως, οι καταναλωτές γίνονται όλο και πιο απαιτητικοί, ζητώντας από τη μία υγιεινές προτάσεις με λιγότερη ζάχαρη, χωρίς εκπτώσεις στη γεύση από την άλλη και δυνατότητα για on-the-go κατανάλωση. Πώς ανταποκρίνονται σήμερα τα brands στον γρίφο αυτό;

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Campaigns
  • Specs
  • Μετακινήσεις λογαριασμών
  • New Business

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

Προτεινόμενες ειδήσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778