Marketing Week - Αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα, τους ξέρεις με το μικρό

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Marketing

Με 46 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, ο Γρηγόρης είναι ο αγαπημένος σταθμός για κάθε στιγμή της ημέρας

Αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα, τους ξέρεις με το μικρό

29 Νοεμβρίου 2018 | 15:14 Γράφει το MarketingWeek   Online Team Topics: New Business,Τρόφιμα - Ποτά

Το όραμα του Γρηγόρη είναι να μεταδίδει καθημερινά το χαμόγελο σε όλον τον κόσμο, με τον καφέ, τις γεύσεις και τη φιλοξενία του. Και αυτό το κάνει με σεβασμό στον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον, προσφέροντας από καρδιάς, θρεπτικά και νόστιμα γεύματα, μοναδικό καφέ και αναζωογονητικά ροφήματα.

Έμφαση στην ποικιλία
Η ποικιλία είναι μεγάλη και ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες για καλή διατροφή και καφέ: παραδοσιακές πίτες, λαχταριστά και θρεπτικά σάντουιτς και σαλάτες, μοναδικοί καφέδες, φρέσκοι χυμοί και γεύματα γιαουρτιού σε διάφορες γεύσεις είναι κάποια από τα highlights του καταλόγου. Στον καφέ espresso, η γκάμα αποτελείται από 3 προσεκτικά διαλεγμένα χαρμάνια που καβουρδίζονται και συσκευάζονται στην Ελλάδα αποκλειστικά για τον Γρηγόρη:

- τον classic, ένα χαρμάνι εκλεκτών κόκκων arabica και robusta που σε συνδυασμό με το βαθύ καβούρδισμα προσφέρει μια έντονη και δυνατή γεύση καφέ με μεγάλη διάρκεια και πλούσιο σώμα,
- τον arabica, από εκλεκτούς και προσεκτικά επιλεγμένους κόκκους καφέ που προσφέρουν μια απαλή και γλυκόπιοτη γεύση, με ήπιο καβούρδισμα που βοηθάει στο να αναδειχτούν τα πλούσια και ιδιαίτερα αρώματα του και
- τον decaf water processed arabica, με φυσική διαδικασία αφαίρεσης καφεΐνης με νερό.
Σύντομα, θα διατίθενται από τον Γρηγόρη κάψουλες classic, arabica και decaf, συμβατές με τις μηχανές Nespresso.

Επένδυση στον άνθρωπο
Οι άνθρωποι του Γρηγόρη αποτελούν το πιο σημαντικό συστατικό της επιτυχίας του, καθώς με το χαμόγελο και την καλή τους διάθεση εξυπηρετούν καθημερινά περισσότερους από 250.000 πελάτες/φιλοξενούμενους. Τους γνωρίζουν οι πελάτες με το μικρό τους όνομα και αυτοί γνωρίζουν τις γευστικές τους προτιμήσεις και τον καφέ τους, ακριβώς όπως τον πίνουν.

Vegan και Lacto Free Προτάσεις
Θέλοντας να προσφέρει σε όλους τον καφέ της προτίμησής τους, ο Γρηγόρης διαθέτει και την επιλογή του Vegan και του Lacto free καφέ. Οι επιλογές για τον Vegan καφέ είναι τρεις, σόγια, αμύγδαλο και καρύδα, 100% φυτικά προϊόντα, και για τον Lacto free καφέ, το γάλα χωρίς λακτόζη. Μια πολύ ανερχόμενη τάση σε παγκόσμιο και εγχώριο επίπεδο, οι vegan προτάσεις επιλέγονται είτε για λόγους υγείας είτε για λόγους προσωπικών προτιμήσεων και γενικότερης στάσης ζωής. Παράλληλα, το γάλα χωρίς λακτόζη απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν δυσανεξία στη λακτόζη ή αποφεύγουν τη λακτόζη λόγω προτίμησης. Οι εναλλακτικές αυτές συμβάλλουν σε μια ισορροπημένη διατροφή και μπορεί ο καθένας να τις εντάξει στις διατροφικές του συνήθειες.

Περιβαλλοντική υπευθυνότητα
Με στόχο έναν «πράσινο» κόσμο, με λιγότερο πλαστικό, ο Γρηγόρης προσφέρει έκπτωση 0,10 ευρώ, αν χρησιμοποιηθεί θερμός του Γρηγόρη ή οποιαδήποτε άλλο θερμός σε όλους τους καφέδες. Το θερμός του Γρηγόρη είναι κατάλληλο για ζεστά και κρύα ροφήματα, κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι που διατηρεί τη θερμοκρασία του καφέ για πολλές ώρες.

Εύκολη παραγγελία
Μέσω του app του Γρηγόρη, ο πελάτης μπορεί να παραγγείλει ηλεκτρονικά τον καφέ του αλλά και οποιαδήποτε άλλο φαγητό, με 3 απλές κινήσεις. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία της αγαπημένης παραγγελίας, μπορεί να την επαναλάβει καθημερινά, εύκολα και γρήγορα. Η υπηρεσία του e-order διατίθεται σε app αλλά και σε web version στο www.gregorys.gr.

ΣΤΙΣ 10 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΚΑΦΕ
Ο Γρηγόρης είναι μία αμιγώς ελληνική επιχείρηση που ξεκίνησε το 1972, με το πρώτο κατάστημα στη Δάφνη. Σήμερα ο Γρηγόρης αναπτύσσεται συνεχώς, διαθέτοντας περισσότερα από 330 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία και Ρουμανία, καταλαμβάνοντας την 9η θέση της Ευρώπης με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ.

Marketing Week (T. 1552)
Έχετε άποψη;
Ο σχολιασμός των άρθρων προϋποθέτει την Είσοδο σας στο Marketing Week Online.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

Προτεινόμενες ειδήσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Industries

Τρόφιμα - Ποτά

International

Τηλεπικοινωνίες

Πολιτισμός / Ψυχαγωγία

Δημόσιος Τομέας

Retail

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778