Marketing Week - Εθνική εβδομάδα εξυπηρέτησης πελατών: 72 εταιρείες, αμέτρητες δράσεις, χιλιάδες εργαζόμενοι

Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Marketing

Εθνική εβδομάδα εξυπηρέτησης πελατών: 72 εταιρείες, αμέτρητες δράσεις, χιλιάδες εργαζόμενοι

25 Οκτωβρίου 2017 | 09:57 Γράφει η Θεώνη  Δρακοπούλου Topics: Events,Retail

Φέτος, ο εορτασμός της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών εναρμονίστηκε χρονικά με περισσότερες από 60 χώρες, δίνοντας στον θεσμό έναν παγκόσμιο εορταστικό χαρακτήρα. Ταυτόχρονα, δράσεις και νέα επικοινωνιακά εργαλεία εισήχθησαν, από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών, στοχεύοντας στην αναβάθμιση και στην εξωστρέφειά του.

Από τις 2 έως τις 7 Οκτωβρίου, 72 εταιρείες και οργανισμοί από όλους τους κλάδους στην Ελλάδα, διοργάνωσαν δράσεις, δίνοντας στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών τον χαρακτήρα γιορτής. Η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ), είναι ένας διεθνής θεσμός που εισήγαγε το ΕΙΕΠ στην Ελλάδα το 2008. Στόχος του είναι η ανάδειξη του ρόλου της Εξυπηρέτησης Πελατών, η επιβράβευση των ανθρώπων που εργάζονται καθημερινά για την υποστήριξη του πελάτη, αλλά και η δημιουργία ενός «σημείου συνάντησης» μεταξύ πελατών, εταιρειών και εργαζομένων.

Στο πλαίσιο αυτό, οι δράσεις που πραγματοποιήθηκαν απευθύνονταν εξίσου και στα τρία μέρη που απαρτίζουν τη σχέση αυτή: τις εταιρείες-μέλη του ΕΙΕΠ, τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτές και στους καταναλωτές. Στόχος τους ήταν η αναγνώριση, η ενημέρωση, η ανάδειξη και η διάδοση καλών πρακτικών στην Εξυπηρέτηση Πελατών. Επίσης, στοχεύοντας στην αναβάθμιση, στην εξωστρέφεια και στην ευρύτερη διάδοση των μηνυμάτων του θεσμού, αναπτύχθηκε φέτος για πρώτη φορά εφαρμογή που επέτρεψε στους καταναλωτές να ενημερώνονται άμεσα για τις δράσεις των εταιρειών.

Τα οφέλη της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών είναι πολλαπλά:
- Στοχεύει στην ενίσχυση του ηθικού των εργαζομένων στην Εξυπηρέτηση Πελατών, μέσα από την αναγνώριση των προσπαθειών τους.
- Δημιουργεί ευκαιρίες ενίσχυσης της γνώσης στο εσωτερικό του ίδιου του οργανισμού, σχετικά με τον ρόλο και τη συμβολή του Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών.
- Αποτελεί ευκαιρία για τον οργανισμό να αναδείξει την αφοσίωσή του στην εξυπηρέτηση των πελατών του.

Ο Πρόεδρος του ΕΙΕΠ, Frank Thibaut, ανέφερε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλες τις εταιρείες που συμμετείχαν σε αυτή την πρωτοβουλία του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών. Η καινοτομία των δράσεων όλων των εταιρειών και ο ενθουσιασμός της συμμετοχής εργαζομένων και καταναλωτών ενίσχυσαν το μήνυμα της γιορτής και επισφράγισαν την επιτυχία της».

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ:
ALPHA BANK, BMW FINANCIAL SERVICES HELLAS, BMW HELLAS, BOUSSIAS COMMUNICATIONS, CITYZEN PARKING & SERVICES, CORAL, COSMOS SPORT, COSMOTE, COSMOTE E-VALUE, DATA COMMUNICATION, DHL EXPRESS ΕΛΛΑΣ, DIVERSEY HELLAS, ENARTIA, EUROBANK ERGASIAS, EUROLIFE ERB Ασφαλιστική, EXTRA LINE, FOCUS BARI, FIRST DATA Hellas, GEP (ΓΕΠ), GfK, GLOBAL LINK, HELLENIC FOOD VOUCHER SERVICES, HSBC Bank plc, IBI GROUP, INFOASSIST, KARCHER, LEAD ON BOARD INTERNATIONAL, LG ELECTRONICS HELLAS, MainSys, MARVEL, MELLON TECHNOLOGIES, MYDIRECT, NETLINK, NOBACCO, OTEAcademy, OTS (OPEN TECHNOLOGY SERVICES), PALADINO, ParkAround, POSIT, PRAKTIKER HELLAS, PRINTEC, PROTERGIA, PUBLIC, RESPONSE, ROCHE DIAGNOSTICS (Hellas), SAMSUNG ELECTRONICS HELLAS, SHOP & MORE, SKAG, SLEED, SOFITEL ATHENS AIRPORT, STANLEY BLACK & DECKER (Hellas) Ltd, UPCOM, VODAFONE - PANAFON, WEST, WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, YUBOTO Ltd, ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΓΕΦΥΡΑ, ΓΕΦΥΡΑ ΛΕΥΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΕΥΔΑΠ, ΚΑΥΚΑΣ, ΝΕΑ ΟΔΟΣ, ΞΥΝ, ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, ΦΙΛΗΣ Glass.

Marketing Week (T. 1524)
Έχετε άποψη;
Ο σχολιασμός των άρθρων προϋποθέτει την Είσοδο σας στο Marketing Week Online.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

Προτεινόμενες ειδήσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Industries

Τρόφιμα - Ποτά

International

Τηλεπικοινωνίες

Πολιτισμός / Ψυχαγωγία

Δημόσιος Τομέας

Retail

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778