Με 6.000 επισκέπτες
Δέκα από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης συμμετείχαν στο Taste of Athens, 30 Σεπτεμβρίου με 2 Οκτωβρίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Έλληνες και ξένοι σεφ μαγείρεψαν και έκαναν live demonstration στη σκηνή του Taste Theater (με την υποστήριξη της Κωτσόβολος), για 6.000 επισκέπτες. Στη διοργάνωση συμμετείχαν τα εστιατόρια Σπονδή με τον Άγγελο Λάντο, Hytra με τον Τάσο Μαντή, Varoulko Seaside και Bites & Wine με τους Λευτέρη Λαζάρου και Γιάννη Παρίκο, Vezene και Birdman με τους Άρη Βεζενέ και Takaaki Otsuka, Balthazar με τον Χριστόφορο Πέσκια, Fuga με τον Δημήτρη Κατριβέση, Premiere με τον Μιχάλη Νουρλόγλου και Ψωμί & Αλάτι με τον Γιάννη Λουκάκο. Στο πλαίσιο του event πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις και masterclasses.