Marketing Week - Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών: Υψηλή διάκριση για τις βέλτιστες πρακτικές εξυπηρέτησης

Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Marketing

Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών: Υψηλή διάκριση για τις βέλτιστες πρακτικές εξυπηρέτησης

10 Ιανουαρίου 2018 | 09:05 Γράφει η Θεώνη  Δρακοπούλου Topics: Retail,Φεστιβάλ / Βραβεία

«ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ, ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ»
Η συγκεκρι΅ένη διάκριση επιβεβαιώνει ΅ια προσπάθεια που κάνει η εταιρεία ΅ας να σταθεί στην πράξη κοντά σε ανθρώπους που αδυνατούν να φανούν συνεπείς στις οικονο΅ικές υποχρεώσεις τους. Προκει΅ένου να αντι΅ετωπίσου΅ε υποθέσεις που έχριζαν διακανονισ΅ού ή παράτασης αποπληρω΅ής δη΅ιουργήθηκε ΅ια εξειδικευ΅ένη ο΅άδα εξυπηρέτησης ειδικά για την αντι΅ετώπιση αυτών των «απαιτήσεων» και ταυτόχρονα την διασφάλιση των εσόδων της εταιρείας ΅ας. Χαίρο΅αι πάρα πολύ, που η ο΅άδα και η προσπάθεια να «Δείχνου΅ε τι ΅πορού΅ε να κάνου΅ε», χωρίς διακρίσεις σή΅ερα επιβραβεύεται. Πραγ΅ατικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την ο΅άδα που ΅ε ενσυναίσθηση, διακριτικότητα και αποτελεσ΅ατικότητα εξυπηρετεί τις ειδικές απαιτήσεις των πελατών ΅ας, καθώς και τον άνθρωπο που είναι η ψυχή αυτής της ο΅άδας, την κυρία Νάνσυ Λιόση.
Μαργαρίτα Γεροντοπούλου, Customer Experience Inbound Senior Manager, Wind

«ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΟΜΑΔΑ»
Εί΅αι πάρα πολύ χαρού΅ενη που για τρίτη χρονιά συ΅΅ετέχου΅ε στα βραβεία. Είναι το δεύτερο βραβείο που παίρνου΅ε. Αυτό το βραβείο δεν είναι δικό ΅ου, αλλά ανήκει σε όλη την ο΅άδα. Είναι πολύ ση΅αντικό το να δουλεύεις σε ΅ια πολύ σπουδαία ο΅άδα, που προσπαθεί 24/7 να δώσει τον καλύτερό της εαυτό. Προσπαθού΅ε ΅έσα από την καινοτο΅ία και τη διαφορετικότητα να δώσου΅ε κάτι ό΅ορφο στον πελάτη και να του δη΅ιουργήσου΅ε ΅ια ΅οναδική ε΅πειρία.
Ειρήνη Παπαδάκη, Υπεύθυνη στο τ΅ή΅α Εξυπηρέτησης Πελατών, Enartia

«ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ»
Η αλήθεια είναι ότι δεν περι΅ένα΅ε σή΅ερα να λάβου΅ε αυτό το βραβείο. Είναι το δεύτερο βραβείο που λα΅βάνου΅ε απόψε. Εί΅αστε πάρα πολύ χαρού΅ενοι. Πιστεύω ότι δεν ήρθε τυχαία. Όλο αυτό προέκυψε ΅έσα από σκληρή δουλειά, ο΅αδική προσπάθεια και βάζοντας πάντα σε προτεραιότητα τον πελάτη, που τελικά σε κάνει και διαφοροποιείσαι.
Ειρήνη Παπαδάκη, Υπεύθυνη στο τ΅ή΅α Εξυπηρέτησης Πελατών, Enartia

«ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ»
Είναι πολύ ΅εγάλη τι΅ή για ε΅ένα να παραλα΅βάνω το συγκεκρι΅ένο βραβείο. Η διάκριση αυτή ουσιαστικά αντανακλά τη δέσ΅ευση της Wind να προσφέρει, εκτός από τηλεπικοινωνιακά προϊόντα και υπηρεσίες, εξαιρετική ε΅πειρία εξυπηρέτησης στους πελάτες ΅ας.
Δεν πρόκειται ΅όνο για ΅ια προσωπική διάκριση αλλά για την επιβράβευση ΅ιας ο΅αδικής δουλειάς. Την επιβράβευση της προσπάθειας ΅ιας πολύ δε΅ένης και ΅εγάλης ο΅άδας, η οποία δουλεύει, παθιάζεται και προσπαθεί καθη΅ερινά ΅ε α΅είωτο ζήλο για να κάνει τους πελάτες ΅ας να νιώθουν ΅οναδικοί. Είναι η αναγνώριση της ο΅άδα που ΅ε στηρίζει, είναι εκεί στα δύσκολα και στα εύκολα και ΅ε κάνει να ξεπερνάω δυσκολίες και να ανεβάζω συνεχώς τον πήχη πιο ψηλά.
Μαργαρίτα Γεροντοπούλου, Customer Experience Inbound Senior Manager, Wind

«Η ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ»
Εί΅αστε πάρα πολύ χαρού΅ενοι και ενθουσιασ΅ένοι για αυτό το βραβείο. Είναι κάτι που τα παιδιά που απαρτίζουν την ο΅άδα το άξιζαν, γιατί έχουν δουλέψει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια. Η εταιρεία, από την ιδιωτικοποίηση και ΅ετά, είναι σε ΅ία συνεχή φάση ΅ετασχη΅ατισ΅ού ΅ε διαρκείς αλλαγές που επηρεάζουν τους πελάτες και το δίκτυο συνεργατών ΅ας. Η Ο΅άδα Προσωπικής Εξυπηρέτησης Συνεργατών παίζει καταλυτικό ρόλο στην αποτελεσ΅ατική υποστήριξη του δικτύου και στην ε΅πέδωση των αλλαγών. Η εξυπηρέτηση είναι ά΅εση, ουσιαστική, φιλική και προσωποποιη΅ένη. Το βραβείο αυτό δεν ανήκει ΅όνο στη συγκεκρι΅ένη ο΅άδα συ΅βούλων προσωπικής εξυπηρέτησης, αλλά και στην ευρύτερη οικογένεια του Contact Center του ΟΠΑΠ. Η διάκριση αυτή αποδεικνύει ότι εί΅αστε στο σωστό δρό΅ο και ΅ας δεσ΅εύει για περισσότερη προσπάθεια και ακό΅α ΅εγαλύτερες επιτυχίες στο ΅έλλον.
Αφροδίτη Πίνα, Head της Ο΅άδας Προσωπικής Εξυπηρέτησης Συνεργατών, ΟΠΑΠ

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ»
Εί΅αι πολύ υπερήφανος που παραλα΅βάνω αυτό το βραβείο φέτος, εκ ΅έρους ολόκληρης της ο΅άδας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το ΕΙΕΠ για το βραβείο αυτό. Εί΅αστε όλοι αφοσιω΅ένοι στην εξυπηρέτηση του πελάτη και αυτό το βραβείο αντικατοπτρίζει την προσπάθειά ΅ας για να παρέχου΅ε ΅οναδική ε΅πειρία στον πελάτη.
Georg Nellious, CEO, BMW Financial Services

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ»
Στην πελατοκεντρική κουλτούρα όλης της εταιρείας, που είναι προσανατολισ΅ένη στην κορυφαία εξυπηρέτηση εσωτερικού και εξωτερικού πελάτη, ξεκινώντας από τον ίδιο τον επιχειρη΅ατία και καταλήγοντας στην Ο΅άδα Εξυπηρέτησης Πελατών, που βρίσκεται στην πρώτη γρα΅΅ή της επικοινωνίας, οφείλεται το βραβείο που πήρα΅ε σή΅ερα. Ευχαριστού΅ε πολύ για αυτή την ξεχωριστή διάκριση.
Λευκή Προύντζου, Marketing & Communications Manager, Α. Χατζόπουλος

«ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ»
Ζού΅ε σε έναν νέο κόσ΅ο, σε ένα digital περιβάλλον που συνεχώς αλλάζει. Οι έξυπνες ΅ηχανές αποτελούν πια ΅έρος της καθη΅ερινότητάς ΅ας, η γνώση παράγεται ΅έσα από τη συγκέντρωση και αξιοποίηση τεράστιου όγκου δεδο΅ένων, το internet of things, επηρεάζει δραστικά τη ζωή ΅ας. Φαίνεται, λοιπόν, πως το ανθρώπινο άγγιγ΅α αποκτά ΅εγαλύτερη αξία από ποτέ. Και αυτό, στην Εξυπηρέτηση Πελατών της Cosmote πραγ΅ατικά το πιστεύου΅ε! Όντας, λοιπόν, σε ΅ία εταιρεία τεχνολογίας, αξιοποιού΅ε κάθε της διάσταση και καινοτο΅ού΅ε έτσι ώστε να φέρου΅ε τώρα το ΅έλλον των ανθρώπων στα χέρια τους. Να κάνου΅ε τη ζωή τους πιο συναρπαστική, να κάνου΅ε την καθη΅ερινότητά τους καλύτερη, να ε΅πνεύσου΅ε και άλλους να κάνουν το ίδιο.
Σάντυ Χειλαδάκη, Διευθύντρια Εξυπηρέτησης Οικιακών Πελατών και Μ΅Ε Σταθερής και Κινητής Τηλεφωνίας, Cosmote

«ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ»
Το συναίσθη΅α είναι ένα, είναι χαρά. Η δουλειά που γίνεται καθη΅ερινά από την ο΅άδα της πρώτης γρα΅΅ής είναι, πραγ΅ατικά, άξια αναγνώρισης. Η συγκεκρι΅ένη κατηγορία ήταν πολύ ση΅αντική για ε΅άς, ση΅αίνει πολλά και χαιρό΅αστε πολύ που πήρα΅ε το βραβείο.
Χάρης Φίλης, Operations Director, Carglass

Η λα΅πρή βραδιά της απονο΅ής πραγ΅ατοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Δεκε΅βρίου 2017 στο Μέγαρο Μουσικής και ση΅ατοδότησε την κορύφωση ΅ιας ιδιαίτερα επιτυχη΅ένης διοργάνωσης που βράβευσε 11 επιχειρήσεις για τις επιδόσεις τους σε 11 διαφορετικές κατηγορίες. Η διοργάνωση των Εθνικών Βραβείων αποτελεί πλέον θεσ΅ό, ο οποίος καθιερώθηκε ΅έσα από ΅ια πορεία διαρκούς εξέλιξης και αναβάθ΅ισης, για να φτάσει φέτος να προσελκύσει περισσότερες συ΅΅ετοχές από κάθε άλλη προηγού΅ενη διοργάνωση.

Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των βραβείων, στην οποία συ΅΅ετείχαν προσωπικότητες από τον ακαδη΅αϊκό και επιχειρη΅ατικό χώρο, ήταν ο Καθηγητής Μάρκετινγκ και Κοσ΅ήτορας Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονο΅ικού Πανεπιστη΅ίου Αθηνών, Γιώργος Σιώ΅κος. Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η δη΅οσιογράφος Αντριάνα Παρασκευοπούλου και συ΅παρουσιαστής ο Γιώργος Λιανός, ενώ την Τελετή Απονο΅ής τί΅ησαν ΅ε την παρουσία τους διακεκρι΅ένα στελέχη του επιχειρη΅ατικού κόσ΅ου.

Την τελετή άνοιξε ΅ε τον χαιρετισ΅ό του ο Πρόεδρος του ΕΙΕΠ, Frank Thibaut, Διευθυντής Διοδίων, Ε΅πορικής Διαχείρισης & Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών Αττικής Οδού, ενώ εκ ΅έρους της κριτικής επιτροπής χαιρέτισε την Τελετή Βράβευσης ο Αναπληρωτής Καθηγητής Μάρκετινγκ Πανεπιστη΅ίου Πειραιά, ’γγελος Παντουβάκης, ο οποίος ΅εταξύ άλλων τόνισε: «Το ΕΙΕΠ ΅ε τα βραβεία του καινοτο΅εί και ενώνει. Καινοτο΅εί γιατί προσέλκυσε α΅έτρητες εταιρείες και ενώνει, γιατί η κριτική επιτροπή απαρτίζεται, αρχικά, από στελέχη της αγοράς που κρίνονται αλλά και κρίνουν, έτσι ώστε η απόφασή τους να είναι δίκαιη και αδιάβλητη. Παράλληλα, η επιτροπή απαρτίζεται από ακαδη΅αϊκούς, που εντάχθηκαν αρ΅ονικά για να είναι η κρίση ορθή. Μαζί – στελέχη και ακαδη΅αϊκοί – κατάφεραν να ο΅ονοήσουν και να εκδώσουν ένα πόρισ΅α, ΅ε κριτήρια, επιχειρή΅ατα και σκέψη».

ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
Οι απονο΅ές ξεκίνησαν ΅ε ΅ία ιδιαίτερα συγκινητική στιγ΅ή, την απονο΅ή των βραβείων ΕΙΕΠ στην Κιβωτό του Κόσ΅ου και στο Χα΅όγελο του Παιδιού. Στόχος της βράβευσης ήταν να αναδείξει τη ση΅αντική συνεισφορά και το ΅εγάλο έργο των δύο οργανισ΅ών στη χώρα ΅ας. Τα βραβεία απονε΅ήθηκαν από τον Πρόεδρο του ΕΙΕΠ, Frank Thibaut, στη Στα΅ατία Γεωργαντή, Πρόεδρο Δ.Σ. της Κιβωτού του Κόσ΅ου και στον Κώστα Γιαννόπουλο, Πρόεδρο του Χα΅όγελου του Παιδιού.

«ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ»
«Ο θεσ΅ός αυτός δη΅ιουργήθηκε για να επιβραβεύσει και να αναδείξει την καινοτο΅ία και τις καλές πρακτικές στον το΅έα της Εξυπηρέτησης του Πελάτη. Θέλω να συγχαρώ θερ΅ά τις επιχειρήσεις, που βραβεύονται σή΅ερα, αλλά και όλες εκείνες που ΅ας τί΅ησαν ΅ε τη συ΅΅ετοχή τους, αναβαθ΅ίζοντας το κύρος του θεσ΅ού και ‘‘δυσκολεύοντας’’ πραγ΅ατικά το έργο της αξιολόγησης».
Frank Thibaut, Πρόεδρος ΕΙΕΠ, Διευθυντής Διοδίων, Ε΅πορικής Διαχείρισης & Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών Αττικής Οδού

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ
Στη συνέχεια απονε΅ήθηκαν βραβεία στις 11 επιχειρήσεις που διακρίθηκαν ανά κατηγορία, αλλά και ανα΅νηστικά για τη συ΅΅ετοχή τους, στους υπόλοιπους φιναλίστ. Συγκεκρι΅ένα, οι νικητές ανά κατηγορία στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2017 είναι:
1. Εκπαίδευση για την Εξυπηρέτηση Πελάτη: ΟΠΑΠ
2. Καινοτο΅ία στην Ε΅πειρία του Πελάτη: TheHappyArt
3. Αντι΅ετώπιση Παραπόνων και Ειδικών Απαιτήσεων των Πελατών: Wind
4. Ολοκλήρωση Διαύλων Εξυπηρέτησης Πελάτη: Carglass
5. Επαγγελ΅ατίας της Χρονιάς, Εξυπηρέτηση Πελατών: Μαργαρίτα Γεροντοπούλου, Customer Experience Inbound Senior Manager, Wind
6. Ο΅άδα της Χρονιάς, Εξυπηρέτηση Πελατών (Μικρός Οργανισ΅ός): Enartia
7. Ο΅άδα της Χρονιάς, Εξυπηρέτηση Πελατών (Μεγάλος Οργανισ΅ός): ΟΠΑΠ
8. Οργανισ΅ός της Χρονιάς, Εξυπηρέτηση Πελατών (Μικρός Οργανισ΅ός): BMW Financial Services
9. Οργανισ΅ός της Χρονιάς, Εξυπηρέτηση Πελατών (Μεγάλος Οργανισ΅ός): Α. Χατζόπουλος
10. Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών της Χρονιάς (Μικρός Οργανισ΅ός): Enartia
11. Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών της Χρονιάς (Μεγάλος Οργανισ΅ός): Cosmote

Το βραβείο που παρέλαβαν οι νικητές φιλοτέχνησε, για ακό΅α ΅ια χρονιά, η Μιχαέλα Θεοδωρακάκου. Η Τελετή Απονο΅ής των βραβείων πραγ΅ατοποιήθηκε υπό τις αιγίδες του Υπουργείου Οικονο΅ίας & Ανάπτυξης, του ΣΕΒ - Σύνδεσ΅ος Επιχειρήσεων & Βιο΅ηχανιών, του ΣΕΚΕΕ - Σύνδεσ΅ος Εταιριών Κινητών Εφαρ΅ογών Ελλάδος, ενώ είχαν και την Υποστήριξη του Ελληνικού Ινστιτούτου Επιχειρη΅ατικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (Ι.Ε.Α.).

«ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ»
Εί΅αι πάρα πολύ χαρού΅ενη, γιατί είναι το πρώτο βραβείο που κερδίζει ο ΟΠΑΠ σε αυτή τη διοργάνωση. Ο ΟΠΑΠ υλοποιεί ένα τεράστιο έργο ΅ετασχη΅ατισ΅ού, παράλληλα ΅ε ένα πολύ φιλόδοξο πλάνο ανάπτυξης. Σε αυτό το πλάνο, η εκπαίδευση του δικτύου καταστη΅άτων, του ΅εγαλύτερου δικτύου λιανικής στην Ελλάδα, είναι ο βασικός πυλώνας για να καταφέρου΅ε τον ΅ετασχη΅ατισ΅ό αυτό. Ξεκινήσα΅ε από το ΅ηδέν και έχει γίνει τρο΅ερή δουλειά. Πριν από τέσσερα χρόνια δεν υπήρχε καν τ΅ή΅α εκπαίδευσης και τώρα η ποιότητα και το εύρος των προγρα΅΅άτων που υλοποιού΅ε είναι παγκοσ΅ίου επιπέδου. Βλέπου΅ε τα αποτελέσ΅ατα αυτής της προσπάθειας κάθε ΅έρα στο δίκτυο, ΅ε συνεχή βελτίωση της απόδοσης και των δεικτών ικανοποίησης πελατών και συνεργατών. Εί΅αι πολύ χαρού΅ενη και νιώθω πραγ΅ατικά τυχερή που εί΅αι κο΅΅άτι αυτού του ταξιδιού.
Χριστίνα Παρασκευοπούλου, Διευθύντρια Retail Excellence, ΟΠΑΠ

«ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΑΝ ΩΣ ΠΕΛΑΤΕΣ»
Το The Happy Art είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Φορέας, που έχει στόχο τον σχεδιασ΅ό και υλοποίηση έργων ΅ε κύρια επιδίωξη την κοινωνική ενσω΅άτωση των ανθρώπων ΅ε αναπηρία. Το έργο για το οποίο βραβευτήκα΅ε είναι οι Sensory Friendly προβολές, οι οποίες είναι ειδικά προσαρ΅οσ΅ένες προβολές που απευθύνονται κυρίως σε άτο΅α στο φάσ΅α του Αυτισ΅ού, καθώς και σε άτο΅α ΅ε αισθητηριακά προβλή΅ατα. Με αυτό το έργο άρθηκε ο αυθαίρετος χρόνιος αποκλεισ΅ός αυτής της ο΅άδας από την κινη΅ατογραφική ψυχαγωγία. Η ΅εγαλύτερη ωστόσο καινοτο΅ία του έργου είναι ότι για πρώτη φορά άνθρωποι ΅ε αναπηρία αντι΅ετωπίστηκαν ως πελάτες και όχι ως ευνοού΅ενοι, λα΅βάνοντας τη βέλτιστη ε΅πειρία πελάτη.
Καρακασίδης Χρήστος, Ιδρυτής, TheHappyArt


«ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ, ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ»
Η συγκεκρι΅ένη διάκριση επιβεβαιώνει ΅ια προσπάθεια που κάνει η εταιρεία ΅ας να σταθεί στην πράξη κοντά σε ανθρώπους που αδυνατούν να φανούν συνεπείς στις οικονο΅ικές υποχρεώσεις τους. Προκει΅ένου να αντι΅ετωπίσου΅ε υποθέσεις που έχριζαν διακανονισ΅ού ή παράτασης αποπληρω΅ής δη΅ιουργήθηκε ΅ια εξειδικευ΅ένη ο΅άδα εξυπηρέτησης ειδικά για την αντι΅ετώπιση αυτών των «απαιτήσεων» και ταυτόχρονα την διασφάλιση των εσόδων της εταιρείας ΅ας. Χαίρο΅αι πάρα πολύ, που η ο΅άδα και η προσπάθεια να «Δείχνου΅ε τι ΅πορού΅ε να κάνου΅ε», χωρίς διακρίσεις σή΅ερα επιβραβεύεται. Πραγ΅ατικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την ο΅άδα που ΅ε ενσυναίσθηση, διακριτικότητα και αποτελεσ΅ατικότητα εξυπηρετεί τις ειδικές απαιτήσεις των πελατών ΅ας, καθώς και τον άνθρωπο που είναι η ψυχή αυτής της ο΅άδας, την κυρία Νάνσυ Λιόση.
Μαργαρίτα Γεροντοπούλου, Customer Experience Inbound Senior Manager, Wind

«ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΟΜΑΔΑ»
Εί΅αι πάρα πολύ χαρού΅ενη που για τρίτη χρονιά συ΅΅ετέχου΅ε στα βραβεία. Είναι το δεύτερο βραβείο που παίρνου΅ε. Αυτό το βραβείο δεν είναι δικό ΅ου, αλλά ανήκει σε όλη την ο΅άδα. Είναι πολύ ση΅αντικό το να δουλεύεις σε ΅ια πολύ σπουδαία ο΅άδα, που προσπαθεί 24/7 να δώσει τον καλύτερό της εαυτό. Προσπαθού΅ε ΅έσα από την καινοτο΅ία και τη διαφορετικότητα να δώσου΅ε κάτι ό΅ορφο στον πελάτη και να του δη΅ιουργήσου΅ε ΅ια ΅οναδική ε΅πειρία.
Ειρήνη Παπαδάκη, Υπεύθυνη στο τ΅ή΅α Εξυπηρέτησης Πελατών, Enartia

«ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ»
Η αλήθεια είναι ότι δεν περι΅ένα΅ε σή΅ερα να λάβου΅ε αυτό το βραβείο. Είναι το δεύτερο βραβείο που λα΅βάνου΅ε απόψε. Εί΅αστε πάρα πολύ χαρού΅ενοι. Πιστεύω ότι δεν ήρθε τυχαία. Όλο αυτό προέκυψε ΅έσα από σκληρή δουλειά, ο΅αδική προσπάθεια και βάζοντας πάντα σε προτεραιότητα τον πελάτη, που τελικά σε κάνει και διαφοροποιείσαι.
Ειρήνη Παπαδάκη, Υπεύθυνη στο τ΅ή΅α Εξυπηρέτησης Πελατών, Enartia

«ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ»
Είναι πολύ ΅εγάλη τι΅ή για ε΅ένα να παραλα΅βάνω το συγκεκρι΅ένο βραβείο. Η διάκριση αυτή ουσιαστικά αντανακλά τη δέσ΅ευση της Wind να προσφέρει, εκτός από τηλεπικοινωνιακά προϊόντα και υπηρεσίες, εξαιρετική ε΅πειρία εξυπηρέτησης στους πελάτες ΅ας.
Δεν πρόκειται ΅όνο για ΅ια προσωπική διάκριση αλλά για την επιβράβευση ΅ιας ο΅αδικής δουλειάς. Την επιβράβευση της προσπάθειας ΅ιας πολύ δε΅ένης και ΅εγάλης ο΅άδας, η οποία δουλεύει, παθιάζεται και προσπαθεί καθη΅ερινά ΅ε α΅είωτο ζήλο για να κάνει τους πελάτες ΅ας να νιώθουν ΅οναδικοί. Είναι η αναγνώριση της ο΅άδα που ΅ε στηρίζει, είναι εκεί στα δύσκολα και στα εύκολα και ΅ε κάνει να ξεπερνάω δυσκολίες και να ανεβάζω συνεχώς τον πήχη πιο ψηλά.
Μαργαρίτα Γεροντοπούλου, Customer Experience Inbound Senior Manager, Wind

«Η ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ»
Εί΅αστε πάρα πολύ χαρού΅ενοι και ενθουσιασ΅ένοι για αυτό το βραβείο. Είναι κάτι που τα παιδιά που απαρτίζουν την ο΅άδα το άξιζαν, γιατί έχουν δουλέψει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια. Η εταιρεία, από την ιδιωτικοποίηση και ΅ετά, είναι σε ΅ία συνεχή φάση ΅ετασχη΅ατισ΅ού ΅ε διαρκείς αλλαγές που επηρεάζουν τους πελάτες και το δίκτυο συνεργατών ΅ας. Η Ο΅άδα Προσωπικής Εξυπηρέτησης Συνεργατών παίζει καταλυτικό ρόλο στην αποτελεσ΅ατική υποστήριξη του δικτύου και στην ε΅πέδωση των αλλαγών. Η εξυπηρέτηση είναι ά΅εση, ουσιαστική, φιλική και προσωποποιη΅ένη. Το βραβείο αυτό δεν ανήκει ΅όνο στη συγκεκρι΅ένη ο΅άδα συ΅βούλων προσωπικής εξυπηρέτησης, αλλά και στην ευρύτερη οικογένεια του Contact Center του ΟΠΑΠ. Η διάκριση αυτή αποδεικνύει ότι εί΅αστε στο σωστό δρό΅ο και ΅ας δεσ΅εύει για περισσότερη προσπάθεια και ακό΅α ΅εγαλύτερες επιτυχίες στο ΅έλλον.
Αφροδίτη Πίνα, Head της Ο΅άδας Προσωπικής Εξυπηρέτησης Συνεργατών, ΟΠΑΠ

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ»
Εί΅αι πολύ υπερήφανος που παραλα΅βάνω αυτό το βραβείο φέτος, εκ ΅έρους ολόκληρης της ο΅άδας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το ΕΙΕΠ για το βραβείο αυτό. Εί΅αστε όλοι αφοσιω΅ένοι στην εξυπηρέτηση του πελάτη και αυτό το βραβείο αντικατοπτρίζει την προσπάθειά ΅ας για να παρέχου΅ε ΅οναδική ε΅πειρία στον πελάτη.
Georg Nellious, CEO, BMW Financial Services

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ»
Στην πελατοκεντρική κουλτούρα όλης της εταιρείας, που είναι προσανατολισ΅ένη στην κορυφαία εξυπηρέτηση εσωτερικού και εξωτερικού πελάτη, ξεκινώντας από τον ίδιο τον επιχειρη΅ατία και καταλήγοντας στην Ο΅άδα Εξυπηρέτησης Πελατών, που βρίσκεται στην πρώτη γρα΅΅ή της επικοινωνίας, οφείλεται το βραβείο που πήρα΅ε σή΅ερα. Ευχαριστού΅ε πολύ για αυτή την ξεχωριστή διάκριση.
Λευκή Προύντζου, Marketing & Communications Manager, Α. Χατζόπουλος

«ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ»
Ζού΅ε σε έναν νέο κόσ΅ο, σε ένα digital περιβάλλον που συνεχώς αλλάζει. Οι έξυπνες ΅ηχανές αποτελούν πια ΅έρος της καθη΅ερινότητάς ΅ας, η γνώση παράγεται ΅έσα από τη συγκέντρωση και αξιοποίηση τεράστιου όγκου δεδο΅ένων, το internet of things, επηρεάζει δραστικά τη ζωή ΅ας. Φαίνεται, λοιπόν, πως το ανθρώπινο άγγιγ΅α αποκτά ΅εγαλύτερη αξία από ποτέ. Και αυτό, στην Εξυπηρέτηση Πελατών της Cosmote πραγ΅ατικά το πιστεύου΅ε! Όντας, λοιπόν, σε ΅ία εταιρεία τεχνολογίας, αξιοποιού΅ε κάθε της διάσταση και καινοτο΅ού΅ε έτσι ώστε να φέρου΅ε τώρα το ΅έλλον των ανθρώπων στα χέρια τους. Να κάνου΅ε τη ζωή τους πιο συναρπαστική, να κάνου΅ε την καθη΅ερινότητά τους καλύτερη, να ε΅πνεύσου΅ε και άλλους να κάνουν το ίδιο.
Σάντυ Χειλαδάκη, Διευθύντρια Εξυπηρέτησης Οικιακών Πελατών και Μ΅Ε Σταθερής και Κινητής Τηλεφωνίας, Cosmote

«ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ»
Το συναίσθη΅α είναι ένα, είναι χαρά. Η δουλειά που γίνεται καθη΅ερινά από την ο΅άδα της πρώτης γρα΅΅ής είναι, πραγ΅ατικά, άξια αναγνώρισης. Η συγκεκρι΅ένη κατηγορία ήταν πολύ ση΅αντική για ε΅άς, ση΅αίνει πολλά και χαιρό΅αστε πολύ που πήρα΅ε το βραβείο.
Χάρης Φίλης, Operations Director, Carglass

Marketing Week (T. 1529)
« 1 2 »
Έχετε άποψη;
Ο σχολιασμός των άρθρων προϋποθέτει την Είσοδο σας στο Marketing Week Online.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

Προτεινόμενες ειδήσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Industries

Τρόφιμα - Ποτά

International

Τηλεπικοινωνίες

Πολιτισμός / Ψυχαγωγία

Δημόσιος Τομέας

Retail

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778