Νέο μέλος η γαλακτοβιομηχανία Μανδρέκας
Η γαλακτοβιομηχανία Μανδρέκας αποτελεί το πιο πρόσφατο νέο μέλος του Ελλα-Δικά Μας, της δράσης δυναμικά αναπτυσσόμενων ελληνικών επιχειρήσεων, που έχει ως στόχο την ανάδειξη και ισχυροποίηση του σημαντικού ρόλου των ελληνικών επιχειρήσεων, με παραγωγική δραστηριότητα και βάση στην Ελλάδα.

Η Μανδρέκας πιστοποιήθηκε από την εταιρεία Eurocert ότι πληροί τα κριτήρια ένταξης στο Ελλα-Δικά Μας. Με παρουσία στην αγορά από το 1954 και έδρα την Κόρινθο, η οικογενειακή επιχείρηση Μανδρέκας αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες μονάδες παραγωγής γιαουρτιού στην Ελλάδα, με εξαγωγές στην Ευρώπη και την Αμερική. Παράγει μία μεγάλη γκάμα από γαλακτοκομικά προϊόντα, με τη σειρά της 14 φρούτων να ξεχωρίζει, καθώς περιλαμβάνει ένα μοναδικό στην ελληνική αγορά προϊόν, το γιαούρτι με το μέλι και τη μαστίχα.