Στον διαγωνισμό Anuga Taste Innovation
Με ένα διεθνές βραβείο επέστρεψε η ΜΕΒΓΑΛ από τη διεθνή έκθεση Τροφίμων και Ποτών Anuga, που έγινε πρόσφατα στην Κολωνία της Γερμανίας.

Πρόκειται για το γιαούρτι Harmony Gourmet με μέντα και dark chocolate, το οποίο βραβεύτηκε -μεταξύ 50 γιαουρτιών από όλο τον κόσμο- στον διεθνή διαγωνισμό γεύσης και καινοτομίας «Anuga Taste Innovation». Μέσα στο 2017 η ΜΕΒΓΑΛ απέσπασε επίσης βραβείο καινοτομίας για το Lactose Free γιαούρτι στο Wabel Chilled & Dairy Summit στο Παρίσι, ενώ 7 προϊόντα ΜΕΒΓΑΛ ξεχώρισαν στα Βραβεία Ανώτερης Γεύσης 2017. Η στρατηγική εξαγωγών της εταιρείας προβλέπει επέκταση της κατηγορίας γιαούρτης, σχεδιάζοντας προϊόντα εξειδικευμένα, παράλληλα με τις πιο παραδοσιακές προϊοντικές επιλογές.