Το Optima Gastronomy Lab, στην Αθήνα
Η Όπτιμα, ελληνική εταιρεία εμπορίας τυροκομικών προϊόντων, η οποία εδώ και δύο χρόνια έχει εισέλθει και στον χώρο των πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής με το ξεχωριστό της τμήμα Optima Pastry, δημιουργεί το εργαστήριο Optima Gastronomy Lab στην Αθήνα.

Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο, εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Οι μεγάλοι και άνετοι χώροι του, καθώς και οι δύο κουζίνες που διαθέτει, τόσο για αλμυρές όσο και για γλυκές δημιουργίες, έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρουν εξειδικευμένα σεμινάρια, όχι μόνο στους πελάτες της εταιρείας, αλλά και σε κάθε επαγγελματία.

Ενδεικτικά, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα σεμινάριο με θέμα «Στήσιμο τούρτας γάμου, τεχνικές ζαχαρόπαστας και ζαχαροπλαστική με προϊόντα Laped», σε συνεργασία με τον Ιταλό chef Gian Paolo Panizzolo. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και η εθνική ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής «Cake Designers World Championship FIPCG» στο Μιλάνο, τον Οκτώβριο του 2017, χρυσός χορηγός της οποίας είναι η Optima Pastry.