Παρέθεσαν ουίσκι dinner

Τα ποτά της βραδιάς επιμελήθηκε ο Τέλης Παπαδόπουλος, bartender και παγκόσμιος νικητής του World Class Bartender of the Year των Reserve Brands της Diageo. Ο Chef Ari Vezene δήλωσε για το γεύμα: «Έχοντας σαν αφετηρία μας τη σπανιότητα του brand, θελήσαμε να δημιουργήσουμε μια εξίσου σπάνια εμπειρία γεύσεων. Στο πλαίσιο του food pairing με το Johnnie Walker Blue Label, πειραματιστήκαμε με ό,τι καλύτερο έχει να μας προσφέρει το ελληνικό terroir και κληρονομιά γεύσης. Παντρέψαμε πρώτες ύλες από τη γη και τη θάλασσα, με στόχο να προκαλέσουμε  όλες τις αισθήσεις των καλεσμένων μας και να συνθέσουμε τη πλούσια γευστική παλέτα του Johnnie Walker Blue Label με ιδιαίτερες και μοναδικές γεύσεις».