Στο πλαίσιο της καμπάνιας Pioneer with Flavour
Το Johnnie Walker Black Label, με οικοδέσποινα την Ελένη Ψυχούλη, παρέθεσε δείπνο στο Alexander Cigar Lounge του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία.

Ο Chef της Μεγάλης Βρετανίας, Αστέριος Κουρτούδης, με τη συνεργασία της οικοδέσποινας, ετοίμασε ένα πλήρες μενού 5 πιάτων, με κάθε πιάτο να αναδεικνύει και ένα από τα γευστικά και αρωματικά χαρακτηριστικά του Johnnie Walker Black Label. Σκοπός ήταν η Ελένη Ψυχούλη να μεταφέρει την ιδέα του Fabric of Flavour, του πρώτου υφάσματος εμπλουτισμένου με άρωμα βασισμένο στα βασικά χαρακτηριστικά του ουίσκι, σε ένα δείπνο 5 πιάτων. «Όταν στο τραπέζι σου μπαίνει ένα blended ουίσκι σαν το Johnnie Walker Black Label, έχεις ήδη κλείσει εισιτήριο για τη Σκοτία. Η Μεγάλη Βρετανία διαθέτει το χρώμα, το παλιό άρωμα, την υπόμνηση ενός σκωτσέζικου πύργου και ο Αστέριος Κουστούδης, την ευαισθησία που κρύβεται πίσω από τα αρώματα των υλικών», ανέφερε η Ελένη Ψυχούλη.