Για τη στήριξη των Ελλήνων παραγωγών

Η ενέργεια θα διαρκέσει 3 εβδομάδες, από τις 25 Μαρτίου έως τις 14 Απριλίου και κατά τη διάρκειά της, οι Σέρβοι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μια μεγάλη ποικιλία ελληνικών προϊόντων, όπως τυρί, ελιές, ελαιόλαδο, ούζο, κρασί, μπύρα, προϊόντα αρτοποιίας ζαχαρώδη, φρούτα κτλ, να διαπιστώσουν τα ποιοτικά πλεονεκτήματα των ελληνικών προϊόντων και  να προσθέσουν μια γεύση από Ελλάδα στην καθημερινή τους ζωή και στο τραπέζι τους. Σημειώνεται ότι οι εξαγωγές ελληνικών προϊόντων στη Σερβία παρουσιάζουν σημαντική αύξηση, της τάξης του 30% για την περίοδο 2008-2012.