Τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η 12η απονομή των Βραβείων Ποιότητας του περιοδικού «Γαστρονόμος» και της εφημερίδας «Η Καθημερινή».

Σε τελετή που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Καρατζά της Εθνικής Τράπεζας τιμήθηκαν 15 Έλληνες παραγωγοί, μεταποιητές και έμποροι ελληνικών τροφίμων από όλο το φάσμα του αγροδιατροφικού τομέα. Όπως επισημαίνει η διοργάνωση, οι ιστορίες τους συνθέτουν την ηθογραφία της ελληνικής ποιοτικής παραγωγής τροφίμων και φωτίζουν τις κρυμμένες δυνατότητές της.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της Mastercard και έκλεισε με μια γιορτή στο Μέγαρο Μελά, όπου οι σεφ του «Γαστρονόμου» Κλεομένης Ζουρνατζής, Νένα Ισμυρνόγλου, Περικλής Κοσκινάς, Αστέριος Κουστούδης, Λευτέρης Λαζάρου, Σπύρος και Βασίλης Λιάκος, Χριστόφορος Πέσκιας, Στέλιος Παρλιάρος και Νίκη Χρυσανθίδου μαγείρεψαν εδέσματα εμπνευσμένα από τις κουζίνες της Πόλης, της Σμύρνης και του Πόντου.