Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε Σήμερα

Σε μηνιαία βάση η πληρωμή του φόρου τηλεοπτικών διαφημίσεων Media | 27 Αυγούστου 2015 | 16:26 Σημαντικές αλλαγές επέρχονται στον φόρο τηλεοπτικών διαφημίσεων, αφού σύμφωνα με απόφαση της Γενικής Γραμματέως Δημοσίων Εσόδων, Κατερίνας Σαββαΐδου, αλλάζει η διαδικασία πληρωμής του.
Διαβάστε το άρθρο

Marketing

27/8, 16:27
ΕΚΕ: Το Ανθρώπινο Δυναμικό απορροφά τα μεγαλύτερα κονδύλια
Ο τομέας του Ανθρώπινου Δυναμικού είναι αυτός που φαίνεται να απορροφά τα μεγαλύτερα κονδύλια για δράσεις ΕΚΕ των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα ευρήματα πρόσφατης μελέτης της Icap για την ΕΚ...

Advertising

26/8, 18:36
Στη Starcom τα global media της Visa
Στο Starcom Mediavest Group ανέθεσε η Visa των παγκόσμιο media λογαριασμό της, η αξία του οποίου ανέρχεται στα 173 εκατ. ευρώ.

Media

27/8, 16:55
Η Forthnet στον 4ο Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης
Τα κανάλια Novasports, στηρίζουν για άλλη μία χρονιά ως χορηγός επικοινωνίας τη διοργάνωση του 4ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Οκτωβρίου.

Creativity

25/8, 14:28
Flying colours | Vican Aναγνωστάκης | Τηλεόραση
Η Flying colours δημιούργησε το νέο τηλεοπτικό σποτ για το αποτριχωτικό γάντι σώματος και προσώπου Rapidepi της Vican Aναγνωστάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Digital / New Media

27/8, 16:52
Ο IAB Europe με νέα μέλη
Έξι νέα μέλη εισήλθαν στον IAB Europe, και συγκεκριμένα οι Adform, Daily Motion, OpenX, PubMatic, Rocket Fuel και Videology, αντικατοπτρίζοντας τα διευρυμένα προγράμματά του και τα αυξανόμενα οφέλη πο...

Public Relations

25/8, 16:13
Spec από το ΕΚΧΑ για υπηρεσίες δημοσιεύσεων
Το Εθνικό Κτηματολόγιο (ΕΚΧΑ) έχει προκηρύξει διαγωνισμό με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών δημοσιεύσεων.

Market Research

21/7, 14:35
Έρευνα Endeavor Greece: Βαριές οι επιπτώσεις των capital controls
Η λειτουργία των επιχειρήσεων έχει επηρεαστεί από τους περιορισμούς στις διεθνείς συναλλαγές, ενώ ο περιορισμός στις αναλήψεις μετρητών έχει δημιουργήσει προβλήματα αν και σε ελαφρά μικρότερο βαθμό.

Μόνιμες Στήλες

27/8, 11:47
Οι προκλήσεις να γίνουν ευκαιρίες…
H υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των ευρωπαϊκών θεσμών είναι σαφέστατα μια θετική εξέλιξη, παρά τα δύσκολα μέτρα που εμπεριέχει. Άλλωστε, θα πρέπει να είναι σαφές ότι η δια...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκδηλώσεις - Συνέδρια


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις για θέσεις εργασίας στο χώρο της Διαφήμισης...
Δείτε όλες τις θέσεις εργασίας


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Special Report

Αγορά Παγωτού: Οι καταναλωτές «απαιτούν» νέα λανσαρίσματα και καινοτομία

Με κύρια χαρακτηριστικά την εποχικότητα, τον έντονο ανταγωνισμό και την ολοκληρωμένη επικοινωνία, οι εταιρείες της κατηγορίας του παγωτού προσπαθούν να ξεχωρίσουν μέσω πληθώρας λανσαρισμάτων. Σε αυτά, βασικό ρόλο παίζει η καινοτομία, η πρωτοτυπία και η ποικιλία των επιλογών.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Campaigns
  • Specs
  • Μετακινήσεις λογαριασμών
  • New Business

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2015 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778