Με ανανεωμένο λογότυπο και συσκευασίες
Δύο νέα προϊόντα αλεύρων χωρίς γλουτένη προσθέτουν στο portfolio τους οι Μύλοι Αγίου Γεωργίου.

Πρόκειται για το μείγμα Αρτοποιίας «Baking Mix, χωρίς γλουτένη», που προτείνεται για φύλλο πίτας, ζύμη πίτσας, ψωμί κ.ά., καθώς και το μείγμα Ζαχαροπλαστικής «Pastry Mix χωρίς γλουτένη» για γλυκές δημιουργίες, όπως muffins, τάρτες, cookies και παντεσπάνι. Ακολουθώντας τα βήματα της εκάστοτε συνταγής, τα νέα μείγματα χωρίς γλουτένη προτείνονται για γρήγορα αλμυρά και γλυκά αρτοποιήματα.

Οι Μύλοι Αγίου Γεωργίου διαθέτουν εδώ και χρόνια στην αγορά προϊόντα χωρίς γλουτένη, όπως το αλεύρι για όλες τις χρήσεις, το οποίο αποτελείται από μείγμα ρυζάλευρου, καλαμποκάλευρου και άμυλου πατάτας, καθώς και την αυτοδιογκούμενη φαρίνα, για γλυκές απολαύσεις. Η εταιρεία επιστρέφει με ανανεωμένη εικόνα και φρέσκια εμφάνιση. Η σειρά αλεύρων χωρίς γλουτένη, διατηρώντας τα βασικά της χαρακτηριστικά, αποκτά νέο λογότυπο και μοντέρνες συσκευασίες.