Έλληνες παραγωγοί που καλλιεργούν όσπρια εφαρμόζοντας πιστοποιημένες διαδικασίες
Τα 330 ενεργά μέλη αριθμεί σήμερα η «ομάδα παραγωγών 3αλφα», η οποία δημιουργήθηκε το 2009 από την 3αλφα – Αφοί Κ. Καραγεωργίου ΑΕΒΕ, μία από τις πρώτες εταιρείες που οργάνωσε τους τοπικούς προμηθευτές της.

Η Καβάλα, οι Σέρρες, το Κιλκίς, ο Έβρος, η Θεσσαλονίκη, οι Πρέσπες, η Καστοριά, η Λάρισα, η Βοιωτία και η Κορινθία είναι μόνο μερικά σημεία της ελληνικής περιφέρειας όπου οι συνεργαζόμενοι παραγωγοί καλλιεργούν όσπρια 3αλφα εφαρμόζοντας πιστοποιημένες διαδικασίες σύμφωνα με το Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στην Γεωργική Παραγωγή ρυζιών και οσπρίων (AGRO 2-1, AGRO 2-2). Το σύστημα αυτό είναι βασισμένο σε ορθές γεωργικές πρακτικές που σέβονται το περιβάλλον, προστατεύουν την υγεία του παραγωγού-καλλιεργητή και συνδράμουν ώστε το τελικό προϊόν να προσφέρεται στον καταναλωτή ακόμα πιο υγιεινό και ασφαλές.