Marketing Week

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στην Online έκδοση του Marketing Week και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* ’νδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε Σήμερα

Πρώτη έρευνα για την κατανάλωση video content στο ελληνικό digital περιβάλλον Digital / New Media | 9 Δεκεμβρίου 2019 | 16:46 Επτά στους 10 Έλληνες ηλικίας 18-54, καταναλώνουν video στο ελληνικό digital περιβάλλον, σύμφωνα με σχετική έρευνα που διενεργήθηκε τον Οκτώβριο, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από τη Phaistos Networks.
Διαβάστε το άρθρο

Marketing

9/12, 16:55
Οι CEOs της Ελλάδας στηρίζουν τη βιώσιμη Ευρώπη
Στην μεγαλύτερη πρωτοβουλία υποστήριξης ενός βιώσιμου μέλλοντος, που έχει γίνει σε ευρωπαϊκό επίπεδο από τον ιδιωτικό τομέα, συμμετέχουν 34 CEOs επιχειρήσεων από την Ελλάδα –μέλη του CSR Hellas.

Advertising

9/12, 17:03
Η Entrust στην καμπάνια για τα 100 χρόνια ΟΠΑ
Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης του πρώτου αιώνα ζωής του, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) κάνει ένα μεγάλο βήμα στην επικοινωνία του με πολύπλευρες ενέργειες προβολής του έργου του στη διάρκε...

Media

9/12, 17:05
Χριστου γεννιάτικο κλίμα στον Legend 88.6
Ο ροκ σταθμός Legend 88.6 μπαίνει στο mood των Χριστουγέννων, με το νέο «Legendary Christmas» πρόγραμμα να είναι ήδη στον αέρα, βάζοντας τους ακροατές σε εορταστικό κλίμα.

Creativity

6/12, 13:18
Solid Havas | ΙΟΝ Αμυγδάλου | Καμπάνια
Πρεμιέρα έκανε πρόσφατα η νέα καμπάνια της ΙΟΝ Αμυγδάλου με την υπογραφή της Solid Havas, η οποία διευρύνει στο πλαίσιο αυτό τη συνεργασία της με την ΙΟΝ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Digital / New Media

9/12, 16:59
Νέα διεθνής διάκριση για τη Stoiximan
Η Stoiximan/Betano διακρίθηκε στα SBC Awards που πραγματοποιήθηκαν στο Battersea Evolution του Λονδίνου, με οικοδεσπότη της βραδιάς τον θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου Ruud Gullit.

Public Relations

9/12, 16:47
3D Mapping από την Amuse στο κτίριο της Βουλής
Με την υπογραφή της Amuse και του δημιουργού και καλλιτεχνικού Διευθυντή Γιώργου Δ. Λεμπέση, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου το 3D Projection Mapping στο κτίριο της Βουλής των Ελλήνων, ενώ ...

Market Research

29/11, 16:22
Αριστείο Εταιρικής Υπευθυνότητας απέσπασε η The Nielsen Company
Με το βραβείο της ενότητας «Συνεχής Δέσμευση και Προσφορά», μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, τιμήθηκε η The Nielsen Company στην τελετή απονομής των Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας 2019 του Συνδέσμο...

Μόνιμες Στήλες

5/12, 14:29
Ο χαρισματικός David
Κάποιοι έχουν το κοκαλάκι της νυχτερίδας», συνήθιζε να λέει ένας φίλος για τους χαρισματικούς ανθρώπους και, σίγουρα, ο David Droga είναι ένας από αυτούς.

Κυκλοφορεί το τεύχος 1577

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκδηλώσεις - Συνέδρια


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις για θέσεις εργασίας στο χώρο της Διαφήμισης...
Δείτε όλες τις θέσεις εργασίας


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Industries

Τρόφιμα - Ποτά

International

Τηλεπικοινωνίες

Πολιτισμός / Ψυχαγωγία

Δημόσιος Τομέας

Retail

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Special Report

Σχολικά είδη: «’ριστα» στην καινοτομία, «έπαινος» στην πελατοκεντρικότητα

Στο «μάθημα» της καινοτομίας φαίνεται να «εξετάζονται» αυτή τη σχολική χρονιά κατασκευαστές και retailers σχολικών ειδών, τόσο σε επίπεδο επικοινωνίας, όσο και σε αυτά της λειτουργικότητας, αλλά και της καταναλωτικής εμπειρίας.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Campaigns
  • Specs
  • Μετακινήσεις λογαριασμών
  • New Business
  • Ανακύκλωση

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778