Μεταξύ άλλων, ανέπτυξε το δικό της brand, Magistro

Συγκεκριμένα, αντιπροσωπεύει τις: PreGel, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο του παγωτού και στα μείγματα ζαχαροπλαστικής χωρίς γλουτένη, CasaLuker, Weiss και Robert Madagascar, JeanDucourtieux στις έτοιμες-για-γέμισμα τάρτες, στα εκλέρ, savarin κ.λπ., D’Arbo, Laped στις ζαχαρόπαστες και στις πάστες μοντελισμού σε ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων, Inovia στα υποκατάστατα ζάχαρης με βάση τη στέβια, και Albert στους φυσικούς πουρέδες φρούτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Optima Pastry έχει αναπτύξει και το δικό της brand στις κρέμες, στις πραλίνες και στα μπισκότα, το Magistro.